Ons verhaal

Certemo: zekerheid voor uw toekomst

Vanaf 2022 slaan de  agentschappen van Gerrit Goovaerts, Duffel, Jurgen Du Bois, Koningshooikt en Bart Lambrechts, Putte, de handen in elkaar.  Karine Decadt, jarenlang expert schadeverzekeringen bij KBC Verzekeringen en relatiebeheerder ondernemers bij KBC bank, wordt de 4e agent in dit nieuwe verhaal.  Zij bouwden door de jaren heen een enorme kennis op in de verzekeringswereld.  Deze kennis en expertise gebruiken we dagelijks om voor elke klant een oplossing op maat te bieden.


Omdat de verzekeringswereld complexer wordt, bundelen  we onze krachten en kennis.  Zo zijn we samen met onze klant klaar voor de toekomst.  Een oplossing bieden voor elke mogelijke verzekeringsbehoefte is onze ambitie.


Ben je particulier, ondernemer, zelfstandige, vrije beroeper of een vereniging ... ons enthousiast team helpt jou met plezier verder. Wij hebben de nodige specialisatie in huis. Ook als het fout gaat en je schade hebt, staan wij garant voor een vlotte en correcte schaderegeling.Kortom: Bij Certemo ben je in goede handen! 

Ons team

Karine Decadt

Verzekeringsagent

Jurgen Du Bois

Verzekeringsagent

Gerrit Goovaerts

Verzekeringsagent

Bart Lambrechts

Verzekeringsagent

Henny Dekeersmaeker

Relatiebeheerder verzekeringen

Geert De Leus

Adviseur verzekeringen

Lindsey Krols

Adviseur verzekeringen

Linda Vinck

Adviseur schadebeheer

Cindy Bellens

Adviseur schadebeheer

Silke Baccarne

Adviseur verzekeringen

Kate

Digitale ondersteuning KBC

Heb je vragen?

Spring even binnen in ons kantoor, zonder afspraak of maak een afspraak na de kantooruren als dit je beter uitkomt. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie past.